Despre noi

Despre noi

De peste 10 ani echipa noastra sta la dispozitia tuturor celor care sunt interesati de constructia unui semineu.

In timpul acestei experiente ne-am format ca echipa profesionala atat in consultanta in acest domeniu, dar si in constructia semineelor in stil clasic, rustic sau modern, dorind sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. In functie de interesul clientilor cu privire la un termosemineu (semineu tip centrala), un semineu pe lemne sau chiar un biosemineu, venim in ajutor acestora cu idei, solutii și o gama larga de produse pe care le comercializam la preturi bune. 

Oferta noastra cuprinde: focare, termofocare, acesorii de seminee, grile, materiale refractare si izolatoare, cosuri de fum, imbracaminti, sticla termorezistenta, sobe si bioseminee. Produsele comercializate le livram oriunde in tara, in functie de comanda clientului. 

Executam montajul semineelor in Targu Jiu, dar si in localitatile sau judetele invecinate (Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu), iar pentru cereri speciale ne putem deplasa si in alte regiuni. Daca va doriti calitate, eficienta si profesionalism puteti avea incredere sa ne contactati!