Cosuri De Fum Profesionale

Alegerea cosului de fum este una vitala pentru siguranta dispozitivului termic, dar si pentru siguranta familiei! Hornul este esential pentru evacuarea gazelor arse de la soba, semineu, centrala termica, etc. Puteti opta pentru un cos de fum ceramic sau un horn din inox, gama larga de modele de cosuri de fum certiifcate, testate si cu garantie indelungata direct de la producator! In plus, va punem la dispozitie o varietate de accesorii pentru intretinere si curatare, dar si servicii profesioniste si complete de montaj, dar si curatare hornuri de fum.
Asiguram transport gratuit oriunde in Gorj ( Targu-jiu, Sadu, Rovinari, Targu-Carbunesti, etc), dar si pe intreg teritoriul Romaniei!
Cosuri de fum ceramice

Cosuri de fum ceramice

Vezi Produse
Cosuri de fum de inox

Cosuri de fum de inox

Vezi Produse
Accesorii cosuri de fum

Accesorii cosuri de fum

Vezi Produse
Accesorii intretinere

Accesorii intretinere

Vezi Produse
Servicii

Servicii

Vezi Produse
Unelte curatare cos fum

Unelte curatare cos fum

Vezi Produse
Solutii racordare

Solutii racordare

Vezi Produse

 

De ce sa optezi pentru un cos de fum profesional?

Elementul de baza din structura sistemului de incalzire al casei este cosul de fum. Prin urmare, un cos de fum din samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si mantale de beton, sau un cos de fum din inox, poate reprezenta cea mai buna alegere pentru integritatea caminului tau! Un prim argument este dat de durabilitatea si rezistenta crescuta a unui astfel de cos de fum, acesta avand misiunea de a satisface in mod corespunzator necesarul de evacuare a al semineului/sobei tale! Iti oferim in continuare o selectie de criterii care iti pot de fi ajutor in a achizitiona cel mai bun cos de fum profesional, disponibil acum si in Gorj (Targu-Jiu, Sadu, Rovinari, Targu-Carbunesti, etc):

Lungimea cosului - Este necesar ca aceasta sa fie mai mare decat coama casei, evitand astfel diferite disfunctionalitati precum racirea fumului. Evitarea unei astfel de probleme este esentiala deoarece racirea fumului poate afecta functionalitatea cosului, existand riscul ca acesta sa patrunda in interiorul casei,

Diametrul cosului de fum - Permite un tiraj optim, tinand la distanta depunerile de funingine si reducand consumul de combustibil lemnos.

Montarea cosului de fum - Indiferent ca se afla la interior sau la exterior, montajul trebuie efectuat de catre un mester profesionist si calificat, de aceea firma noastra este o alegere ideala, data fiind experienta in domeniu atat in ceea ce priveste montajul, cat si in alegerea celui mai bun produs!

 
 

 

Un sfat din partea echipei de montaj

Daca iti doresti o functionalitate eficienta si durabilitate, opteaza pentru un horn casa sau pentru un cos de fum izolat! Astfel, vei impiedica condensul, problemele legate de tiraj, coroziunea, chiar daca nu este cel mai ieftin sistem. Totodata, calitatea si specificatiile produselor profesionale fac din acestea sisteme testate si certificate in conformitate cu ultimele standarde in vigoare, catalogul nostru oferindu-ti cosuri de fum profesionale, ideale pentru multiple surse de caldura: seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe gaz/ulei, peleti sau carbune, gratare de gradina si alte sisteme termice!

Furnizam solutii de constructie a hornurilor pentru evacuare de o calitate si o performanta ridicata, superioare din punct de vedere al rezistentei si confortului in judetul Gorj si imprejurimi, precum si pe restul teritoriului tarii noastre!

 
 
 
 

 

 

Rolul unui cos de fum corect instalat, testat si certificate

Cand ne referim la o constructie trainica, este de la sine inteles ca evacuarea gazelor arse reprezinta un element esential, care necesita o atentie deosebita pentru ca ignorarea acestui aspect poate duce chiar la punerea in pericol a caminului sau a existentei! Tocmai din acest motiv, categoria de fata este destinata importantei cosului de fum in instalatia de incalzire, acesta devenind componenta supusa celor mai extreme solicitari din procesul de functionare, atunci cand sistemul este utilizat, cum ar fi: variatiile de temperatura, atacurile chimice sau incendiile izbucnite din cauza funinginii depuse. Alegand un cos de fum din caramida de calitate superioara, testat si certificat, nu va mai trebui sa te ingrijorezi legat de randamentul acestuia pentru centrala, soba sau semineul la care se racordeaza.

 

 

 

 
 

Exploatare sigura, eficienta, calitate si randament ridicat

Intreaga gama de cosuri de fum regasita in catalogul nostru prezinta o performanta ridicata, fiind proiectate pe baza unor tehnologii moderne, pretul fiind si el unul atractiv! Ne-am asociat cu unele dintre cele mai recunoscute branduri de pe piata cosurilor de fum, producatori europeni de renume, ce se dezvolta continuu pentru a oferi clientilor cele mai bune sisteme de evacuare a gazelor de ardere! Asadar, produsele noastre va ofera siguranta si eficienta ridicata in exploatare!

In catalogul nostru regasesti sisteme de cos complete pentru interior sau exterior, confectionate din ceramica si inox, de o calitate inalta si preturi accesibile si care inlocuiesc in mod eficient clasicele cosuri din caramida. Prin urmare, poti avea parte de performanta si calitate, alaturi de alte avantaje oferite de produsele noastre, cum ar fi: siguranta interioara, integritatea caminului, evitarea riscurilor uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon, randament energetic crescut, datorita materialelor calitative, rezistenta mare la condensul acid, determinat de tirajul optim.

 
 
 

 

Cosuri de fum ceramice

O inovatie in ceea ce priveste tehnologia de fabricare, cu o functionalitate crescuta si un aspect deosebit, hornurile izolate se potrivesc la orice tip de combustibil solid, lichid sau gazos: lemn, bricheti, carbuni, gaz, peleti sau ulei! Totodata, acestea sunt disponibile in diferite diametre interioare, fiind dispuse in triplustrat si formate din tubulatura de samota la interior, termoizolatie din vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior! Sunt solutii trainice cu o garantie de la producator de 30 ani, proiectate sa functioneze o viata intreaga, disponibile pentru achizitie si in Gorj si imprejurimi! 

 
 
 
 
 

Cosuri de fum din inox

Cosurile de fum din inox reflecta un mix subtil intre tehnica performanta de evacuare si aspectul modern, nivelul de performanta determinandu-le aplicabilitatea in diferite domenii (atat pentru locuinte cat si pentru hale industriale). Aceste produse prezinta o rezistenta maxima si diverse metode de configurare, completate de un design ultramodern si o eficienta ridicata in utilizare! Cosurile de fum din inox sunt recunoscute in primul rand pentru rezistenta ridicata si durabilitate mare in timp, dar si integrarea acestora cu succes la orice tip de locuinta, completand aromonios designul exterior al casei. Toate sistemele de cos de fum din inox au un montaj facil si rapid, datorat greutatii reduse si tehnicii avansate de imbinare! 

 
 
 

Metode de racordare, unelte si ustensile

In completarea cosurilor de fum, iti punem la dispozitie si elemente de legatura si conectare la diferite surse termice, catalogul nostru oferind diverse accesorii necesare montarii si intretinerii eficiente a cosurilor de fum. Aceste elemente sunt esentiale pentru un montaj si o instalare functionala a cosului de fum dar si pentru racordarea sursei termice la acestea! Prin urmare, este imperativ ca elementele si solutiile folosite sa dovedeasca o calitate superioara, pentru a evita riscul unor scapari de gaze si pentru a asigura o rezistenta ridicata a cosului in timp! 

Datorita importantei cosului de fum intr-un sistem termic, iti oferim si o gama completa de kituri si seturi pentru curatarea si intretinerea hornului si incintei semineului de catre un meserias calificat, astfel incat sa ai parte de functionalitate si confort termic ridicat!

 

 

 

 

Accesorii si produse pentru intretinerea cosurilor de fum

Acoperim o selectie mare de produse eficiente in mentenanta cosului de fum precum solutii, pudra concentrate, pliculete, pastile sau prafuri speciale, eficiente pentru intretinerea canalului de evacuare al hornului, de la iesirea din focarul semineului si pana la terminalul de deasupra acoperisului! Importanta acestor produse nu trebuie subestimata, ele asigurand functionarea eficienta a traseului de fum din instalatia termica! Alege sa ai un cos de fum complet accesorizat si infrumusetat de diferite elemente si accesorii de inalta calitate, ce ofera siguranta si confort utilizatorului! 

 
 
 
 

 

Servicii specializate la nivel superior

Iti oferim servicii legate de cosul de fum in judetul Gorj: Targu-Jiu, Rovinari, Sada si toate imprejurimile, dar si pe tot teritoriul tarii, cu echipe proprii sau recomandate in teren. Indiferent ca doresti construirea profesionista a unui horn ceramic sau montajul unui cos de fum din inox izolat, vei necesita servicii calitative, oferite de persoane calificate in domeniul termic si care dau dovada de experienta indelungata! Asadar, ne vom asigura ca vei avea parte de cele mai bune servicii, indiferent ca sunt oferite de echipa noastra sau ca recomandam meseriasi priceputi in localitatea ta, ca sistemul de cos de fum sa aiba parte de o punere corespunzatoare in functiune!

 

 

 
 
 

Anual montam peste 4000 de metri liniari de cosuri de fum pe teritoriul Romaniei

Ca urmare a unei activitati indelungate de 20 ani, am reusit sa fim pe placul multor clienti din intreaga tara, oferind o gama completa de produse si kituri pentru o evacuare optima si eliminand automat orice fel de riscuri de incendii sau intoxicatii cu monoxid de carbon, provocate de cosuri de fum neetansat. In acelasi timp, asiguram tirajul optim de functionare pentru un randament crescut al centralei, semineului, sobei pe lemne/peleti! Ne asiguram constant ca tu sa ai parte si de o constructie rapida si durabila, la costuri avantajoase, in Gorj si oricare alte judete din Romania! Echipa noastra este alaturi de tine in luarea celei mai bune decizii cu privire la cosul de fum potrivit caminului tau, oferindu-ti consultanta necesara dar si sisteme de mentenanta pentru orice sistem de cos de fum achizitionat din catalogul nostru!